Miclo Distillateur Liquoriste

Som søn af en vinhandler og en frugtelsker kan det se ud som om, at Gilbert Miclos skæbne på det nærmeste var forudbestemt.

Ikke desto mindre var det først, efter han tidligt havde forsøgt at gå i sin fars fodspor, at han i 1962 valgte at tage springet og grundlægge sit eget destilleri, som han opkaldte efter sig selv, G. Miclo.


pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Faldende orden
 1. Creme de Mure 50 cl
  Modne brombær macereres i vinsprit i en måned for at få den optimale frugtkoncentration hvorefter vand of sukker tilsættes før filtrering. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Duften er sødmefuld med massere af brombærmarmelade. Smagen er sødmefuld men bevarer også syre og friskhed, hvilket giver likøren et mere alsidighed. Crème de Mûre fra G. Miclo har mange brugsmuligheder i baren. Foruden at være et mørkere alternativ til Crème de Casis i Kir, så fungerer Crème de Mûre perfekt i mange drinks og cocktails, fx Bramble. Opbevares i køleskabet efter åbning., , , Opskrift på Bramble:, Ingredienser: 4 cl Gin 1 cl Sukkersirup 1,5 cl frisk citronsaft 2 cl Crème de Mûre Fremgangsmåde: 1) Byg drinken over is (gerne knust is) 2) Rør ingredienserne sammen undtagen Crème de Mûre. Held Crème de Mûre forsigtigt over drinken, så det lægger sig over drinken, så man selv kan røre likøren i med sit sugerør. Pynt med friske brombær.
  kr. 135,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Creme de Peche De Vignes 50 cl
  Likør lavet på vilde ferskner fra Alsace. Ferskenerne modnes meget tidligt på sommeren og plukkes før de helt røde, så man bevarer friskheden i likøren. Den laves ved at man macerere ferskenerne i vinsprit i op til et år før man tilsætter vand og sukker og filtrere. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Floral duft af friske ferskener og hvide blomster. Konsistensen minder om sirup, men smagen er frisk og frugtintens med behagelig sødme og diskret bitterhed fra ferskenkernerne. Opbevares i køleskabet efter åbning. Crème de Pêche er ideel som aperitif med mousserende vin (1/5-forhold Crème de Pêche de Vignes og tør mousserende vin), eller som en smagsforstærker til drinken Bellini, hvor ferskenpure også indgår sammen med den mousserende vin og Crème de Pêche. Gilbert Miclo selv bruger likøren til give kompotter og chutney ekstra liv og smag, så de kan bruges til fois gras og patéer.
  kr. 135,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Vielle Prune Grande Reserve

  Den perfekte afslutning på måltidet behøver ikke altid at være Cognac, Armagnac eller Calvados.  Jeg vil gerne slå et slag for šUn Grand Classique' - Vielle Prune Grande Reserve, der er en ekstremt raffineret alsacisk blommebrændevin fra vores topdestillatør Gilbert Miclo. Gode modne blommer fra egen frugthave, 5 års lagring og ingen fortynding skaber det blødeste destillat, der fortjener at blive serveret i dit bedste glas.

  kr. 349,00
  Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Faldende orden

I dag er ledelsen af firmaet overgået til tredje generation, men det ligger stadig på nøjagtig det samme sted i den idylliske lille landsby Lapoutroie i Alsace.

På samme måde er det lykkedes G. Miclo at finde en god balance mellem på den ene side at følge med tiden og samtidig være tro mod de klassiske dyder.

Det betyder, at man i dag producerer en spændende blanding af Whiskyer, Vodkaer, aperitiffer, frugtlikører og forskellige former for frugtbrændevin.

Af dem findes flere af de bedste i vores sortiment, bl.a. likøren Creme de Cassis og det absolutte flagskib, pærebrændevinen Poire Williams Grande Reserve.

Men der er også flere andre muligheder for alle dem, der er på udkig efter en forfriskende aperitif, en lille skarp til kaffen eller bare nogle friske og frugtagtige ingredienser, der vil gøre enhver cocktail en hel del mere spændende!