Miclo Distillateur Liquoriste
Som søn af en vinhandler og en frugtelsker kan det se ud som om, at Gilbert Miclos skæbne på det nærmeste var forudbestemt.
Ikke desto mindre var det først, efter han tidligt havde forsøgt at gå i sin fars fodspor, at han i 1962 valgte at tage springet og grundlægge sit eget destilleri, som han opkaldte efter sig selv, G. Miclo.
- Creme de Peche De Vignes 50 clLikør lavet på vilde ferskner fra Alsace. Ferskenerne modnes meget tidligt på sommeren og plukkes før de helt røde, så man bevarer friskheden i likøren. Den laves ved at man macerere ferskenerne i vinsprit i op til et år før man tilsætter vand og sukker og filtrere. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Floral duft af friske ferskener og hvide blomster. Konsistensen minder om sirup, men smagen er frisk og frugtintens med behagelig sødme og diskret bitterhed fra ferskenkernerne. Opbevares i køleskabet efter åbning. Crème de Pêche er ideel som aperitif med mousserende vin (1/5-forhold Crème de Pêche de Vignes og tør mousserende vin), eller som en smagsforstærker til drinken Bellini, hvor ferskenpure også indgår sammen med den mousserende vin og Crème de Pêche. Gilbert Miclo selv bruger likøren til give kompotter og chutney ekstra liv og smag, så de kan bruges til fois gras og patéer.kr. 135,00
- Creme de Mure 50 clModne brombær macereres i vinsprit i en måned for at få den optimale frugtkoncentration hvorefter vand of sukker tilsættes før filtrering. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Duften er sødmefuld med massere af brombærmarmelade. Smagen er sødmefuld men bevarer også syre og friskhed, hvilket giver likøren et mere alsidighed. Crème de Mûre fra G. Miclo har mange brugsmuligheder i baren. Foruden at være et mørkere alternativ til Crème de Casis i Kir, så fungerer Crème de Mûre perfekt i mange drinks og cocktails, fx Bramble. Opbevares i køleskabet efter åbning., , , Opskrift på Bramble:, Ingredienser: 4 cl Gin 1 cl Sukkersirup 1,5 cl frisk citronsaft 2 cl Crème de Mûre Fremgangsmåde: 1) Byg drinken over is (gerne knust is) 2) Rør ingredienserne sammen undtagen Crème de Mûre. Held Crème de Mûre forsigtigt over drinken, så det lægger sig over drinken, så man selv kan røre likøren i med sit sugerør. Pynt med friske brombær.kr. 135,00
- Creme de Cassis 50 clModne solbær macereres i vinsprit i flere uger for at få den optimale frugtkoncentration hvorefter vand og sukker tilsættes før filtrering. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Dufter af solbærmarmelade of solbærbusk. Dette er en utroligt intens solbærlikør med god frugtfylde og mørk bærsmag. Crème de Cassis er den klassiske ingrediens til din Kir eller Kir Royale, men også blandes med tør frugtig rødvin (Communard) og bruges i spændende drinksopskrifter med for eksempel gin. Opbevares i køleskabet efter åbning.kr. 135,00
- Vielle Prune Grande Reserve
Den perfekte afslutning på måltidet behøver ikke altid at være Cognac, Armagnac eller Calvados. Jeg vil gerne slå et slag for šUn Grand Classique' - Vielle Prune Grande Reserve, der er en ekstremt raffineret alsacisk blommebrændevin fra vores topdestillatør Gilbert Miclo. Gode modne blommer fra egen frugthave, 5 års lagring og ingen fortynding skaber det blødeste destillat, der fortjener at blive serveret i dit bedste glas.
kr. 349,00 - Mirabelle Grande Reserve
Åbner op med en duft af blommer og mandler med en let urtet undertone. Smagen bærer tydelig præg mirabellekernerne samt en saftig smag af blommer og kirsebær. En meget elegant og feminin brændevin.
kr. 359,00 - Poire Williams Grande Reserve
Poire Williams er G. Miclos flagskibsbrændevin, derfor viser den hvad destilleriet kan bedst Klar ren avec der hænger med tykke gardiner i glasset. Intens rund duft af modne pærer og frisk pæreskræl. Tæt sødmefuld og parfumeret smag af modne pærer med en lang varmende eftersmag der bærer præg af de store mængder frugt der brugt til destillatet. Et pragteksempel på hvad en frugtbrændevin skal dufte og smage af.
kr. 369,00 - Framboise Sauvage Grande Reserve
En lettere duft af hindbærbusk, en kombination af en lettere grøn frisk duft og modne sensommerhindbær. I begyndelsen en intens smag af friske hindbær der langsomt udvikler sig til hindbærkompot med stor sødme og forfriskende syre.
kr. 439,00