Bitter Aperitivo

Veneto Veneto
Spiritus - Varenummer: 20336
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 169,00

Bitter er som navnet antyder den originale bitter, som minder om en Campari, med dybde og kant. Perfekt sammen med soda.

Smuk rød i glasset med en herlig åben duft, hvor noter af appelsinskal og rabarber blander sig med de florale elementer. En yders delikat smag, hvor frugt og bitterstof står godt i harmoni til hinanden. En herlig bitter afslutning som pirrer dine smagsløg. Den helt klassiske bitter, fremstillet efter en opskrift der er mere end 100 år gammel. En bitter der har sin smag fra et udtræk af mange forskellige urter. Her er appelsinskal, citronskal og rabarber som nogle af de dominerende faktorer. Herudover lidt lakrids og andre rødder og urter. Resultatet er en flot rød bitter med 25% alkohol. En herlig bitter serveret alene eller on the rocks. Kan også bruges som rygrad i mange forskellige drinks.

Bemærk at flasken indeholder 1 liter.

Negroni Antica Distilleria

Mange har nok smagt en klassisk Negroni, som består af tre lige store dele gin, vermouth, Campari og – som prikken over i’et – en appelsinskive.

Selv om der hersker en vis tvivl om drinkens præcise oprindelse, mener mange, at den blev opfundet, da den franske general Pascal Olivier Count de Negroni på en bar i Firenze i 1919 bad bartenderen tilføje lidt mere kraft og alkohol til den ellers på det tidspunkt så populære drink Americano.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.