Schrader Cellars

Opdag historien om Fred Schrader, hvis liv ændrede sig med en enkelt smagsprøve i 2000, der førte ham til Beckstoffer To Kalon-vinmarken i Oakville, Californien. Med en visionær tilgang og stålsat beslutsomhed formåede Schrader at sikre adgang til de unikke vinstokke i denne mytiske mark og samlede et drømmehold bestående af Andrew Beckstoffer og den talentfulde vinmager Thomas Rivers Brown. Sammen skabte de vin, der ikke kun er en reference i Napa Valley, men også en legende i vinverdenen. Med over 37 100-point anmeldelser fra prominente vinanmeldere som Robert Parker og James Suckling, står Schrader Cabernet Sauvignon-vinene som et symbol på udsøgt kvalitet og sublim smag. Oplev selv denne unikke udtryk og bliv en del af historien om en af ??de mest eftertragtede vingårde i verden.

pr. side
Vis som Grid Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

4 varer

Faldende orden
Schrader Cellars

En enkelt tår ændrer alt

Fred Schraders rejse ind i vinens verden startede ved Napa Valley Wine Auction, hvor en smagsprøve af en Cabernet Sauvignon i 2000 vendte fuldstændigt op og ned på hans liv. Vinen havde en helt utrolig dybde, kompleksitet og helt særegent udtryk. Det var en helt anderledes smagsoplevelse end nogen anden Cabernet Sauvignon-vin, han havde smagt før. Og med et slag var han tryllebundet. Han måtte finde ud af, hvordan denne vin var blevet til, så han kunne producere sin egen vin med samme utrolige udtryk. Det lykkedes ham at spore druerne til en vinmark kaldet Beckstoffer To Kalon i Oakville, Californien. En kultmark, som det var nærmest umuligt at komme i nærheden af. Men Fred Schrader havde sat sig et mål, og han havde i sinde at følge det til ende.

Andrew Beckstoffer og Thomas Rivers Brown – drømmeholdet er sat!

Det er ikke let at få adgang til vinstokke i den mytiske To Kalon-vinmark. Men Fred Schrader var stålsat, og med hans lange salgserfaring inden for kunst og antikvitetsbranchen lykkedes det ham at sælge sin vision til Andrew Beckstoffer, og han fik adgang til nogle få, men helt unikke vinstokke i Beckstoffer To Kalon-marken. Nu manglede der bare en vinmager. Og her faldt valget, en smule kontroversielt måske, på Thomas Rivers Brown. Fred Schrader havde mødt ham i en vinforretning, og selvom Thomas Rivers Brown aldrig før havde produceret en Cabernet Sauvignon-vin, så var Fred Schrader ikke et øjeblik i tvivl. Dét her, det var hans vinmager. Thomas Rivers Brown var passioneret, dedikeret og havde et naturtalent for vinproduktion, og med en håndsslagsaftale var han ombord på det projekt, der skulle komme til at hedde Schrader. Og det skulle vise sig at blive meget mere end bare et projekt!

37 100-point scores!

I 2001 producerede Fred Schrader og Thomas Rivers Brown deres første vin sammen med frugt fra Andre Beckstoffers To Kalon-marken. De var helt enige om stilen: Storladen og frugtdrevet med et udtryk, der var karakteriseret ved at være funklende klar og med en standhaftig struktur. De var enige om, at deres første årgang sammen var et entydigt tegn på, at der var store ting i vente. Og de kunne umuligt have forudset, hvor ret de skulle få.

Her, over 20 år senere, har de tilsammen opnået 37 100-point anmeldelser fra prominente vinanmeldere som Robert Parker, James Suckling og Wine Spectator. Cabernet Sauvignon-vinene fra Schrader er desuden blevet en reference for, hvor stort Cabernet Sauvignon kan udtrykke sig i Napa Valley, og den dag i dag fortsætter de med at hæve baren for, hvor stort deres vine kan udtrykke sig. Derfor er det også vin, der er svært at komme i nærheden af, og vi er stolte af de få flasker, vi får lov at hjemkøbe og distribuere fra denne levende legende af en vingård.