God vin til fisk / Otto Suenson anbefaler vinen til maden

Havet er skønt! Og det er på alle led og kanter et forrådskammer som er spækket med den ene velsmagende ingrediens efter den anden. Og de kan tilberedes på et utal af måder. Det kan være rå marineret, som Ceviche, så er en hvidvin med høj syre helt oplagt! Det kan være bagt, så kan det være en god idé at finde lidt mere fylde – eller det kan være smørstegt, og så er det fordelagtigt at komme helt op på den tunge klinge, sådan tyngemæssigt i vinen.

Men det kommer selvfølgelig alt sammen an på, hvordan du serverer din fisk. Tommelfingerreglerne er: Er der meget syre i din ret, så skal der også være det i vinen, og er din ret med voluminøs og cremet, så skal vinen også være det. Hvis du sørger for at pejle din ind efter de parametre, så går du ikke helt galt i byen. Og så kan du naturligvis også gøre det meget lettere for dig selv, ved at vælge én af vinene herunder, som er blandt vores egne favoritter til alt godt fra havet.

pr. side
Vis som Grid Liste

13 varer

Stigende orden
  1. Alsace Pinot Blanc
    En fantastisk vin på en underkendt drue. Her er balance og milde frugtnoter der blander sig med grønne noter som asparges og græs. Der er god syre til at balancere frugten, men med alderen har vinen også udviklet en herlig dybde og kompleksitet. Nyd denne til lette fiskeretter, eller tørre milde oste., En vin som er fremstillet af økologisk dyrkede druer fra Domaine Bliemeroses egne marker omkring byen Rosheim. Druerne høstes i hånden og sorteres allerede i marken, inden de placeres nænsomt i pressen. Selve presningen sker langsomt over 8 timer, hvor kun den bedste del af mosten bruges. Gæringen foregår helt naturligt med druernes egen gær, intet tilført. Vinen lagrer efterfølgende på fade i 11 måneder, inden aftapning på flaske på vingården.
    Special pris kr. 95,00 Normalpris kr. 179,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

13 varer

Stigende orden