Cremant du Jura Blanc Brut

Jura , Jura
Mousserende - Varenummer: 145314
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 189,00

En herlig, frisk mousserende vin fra Jura distriktet. Det vælter op ad glasset med friske grønne noter af æble og i baggrunden citrusfrugt. Smagen er mild, men med fine små bobler, der fylder mundhulen. Frugten dominerer, men kvalitetsniveauet understreges af fine noter fra lagringen af flødekaramel og frisk brød. En balanceret vin, som er god til lette fiskeretter, eller som velkomst.

I Jura distriktet arbejder Domaine Rolet med de bedste druer fra Champagne, og fremstiller en Cremant, som smagsmæssigt lægger sig tydeligt op af det mere berømte område. Cremant er en betegnelse, der bruges om mousserende vin fra andre områder i Frankrig end Champagne. Pinot Noir og Chardonnay blandes og gæringen foretages klassisk, først i gæringstanke og efterfølgende i flasken. Denne metode er med til at give den klassiske komplekse stil. 

Domaine Rolet Pere & Fils

Domaine Rolet er den anden største vingård i Jura, der ligger i det østlige Frankrig. Fra vinmark til kælder, fra opbevaring til mærkning - kvaliteten er gennemgående hos Domaine Rolet.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.