Weingüter Wegeler

Weingüter Wegeler er ejet af Tom Drieseberg og hans kone. Vingården er grundlagt i 1882 i Rheingau og sidenhen udvidet med nogle af de bedste besiddelser i Moseldalen.

pr. side
Vis som Grid Liste

21 varer

Faldende orden
  1. Bernkasteler Doctor Riesling Spätlese

    En fantastisk balanceret hvidvin med lav alkohol, men stor smagsintensitet og race. Duften er helt ren og præcis, med lidt stenfrugt og ren mineralitet. Smagen er sød, med en fantastisk balance fra syren. Smagsnoterne går i samme retning som duften med super præcision og elegance. En vin, der kan drikkes ung, men som også kan udvikle sig i op til 30 år fra høståret. Nyd denne til fed paté eller bløde oste.

    Den absolut bedste og mest berømte vinmark i hele Mosel. Doctor marken i Bernkastel, som ligger lige bagved byen. Majestætisk beliggenhed, som skaber mytiske vine. Vinmarken er 3,26 hektar, hvoraf Wegeler ejer 1,12 hektar. Denne vinmark købte Wegeler helt tilbage i 1900 og omregnet til dagens mønt, så er det den dyreste vinmark handlet i Tyskland. Vinmarken går fra 123 - 200 meters højde med en stigning helt op til 65 %.

    kr. 499,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

21 varer

Faldende orden

Weingüter Wegeler er ejet af Tom Drieseberg og hans kone. Vingården er grundlagt i 1882 i Rheingau og sidenhen udvidet med nogle af de bedste besiddelser i Moseldalen. Stilen begge steder er til den elegante og yderst velbalancerede side.Geheimrat Julius Wegeler giftede sig med en datter fra den berømte vinfamilie Deinhard, og de startede i 1882 vingården i Oestrich-Winkel, som er en af de bedste byer i Rheingau-området. I dette område ejer familien mere end 45 hektar af de bedste marker, primært beplantet med gamle riesling vinstokke.Wegeler var én af de oprindelige fire grundlæggende medlemmer af VDP, sammenslutningen af Tysklands bedste vinproducenter. I dag står de stadig for nogle af de flotteste, tørre Rieslingvine under denne designation.