2018 Alsace Cremant

Frankrig Alsace Alsace
Mousserende - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 638218
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 185,00

Ekspressiv, sprudlende og frugtfyldt Crémant d'Alsace. Udelukkende sammensat af områdets klassiske druesorter, hvilket giver en mousserende vin med stor personlighed og karakter. De fineste bobler danser op af glasset, med en forførende duft af pære, hvide sommerblomster, toast, fersken og abrikos. Forfriskende og liflig smag, med perfekt balance mellem frugt og fylde.   92/100 point | Ekstra Bladet

"TESTVINDER | Nedfaldsfrugt i duften. Meget intens i smagen pakket ind af en flot mousse. Masser af pærer, sødmefulde krydderier og brioche i smagen. Flot balance og spændende crément."


92/100 point | Jyllands-Posten

"Mægtig harmonisk økoboble skabt på pinot gris og riesling. Næsen er helt sin egen. Dufter mildt af rødt æble, stødt pærekvæde og ingefær. Her er også et strejf af smørblomst, vaniljekrans og muskatnød. Fin balance i munden med både friskhed og en solid frugtig koncentration, der klistrer til gummerne. Moussen er ikke super vedholdende, men lækkert cremet. God længde, sødmefuld finale."


Domaine Bliemerose

Vingårdens 17,5 hektar er beliggende på gode skråninger omkring Rosheim med ler og kalkholdig jordbund. Der arbejdes med de 7 typiske druer; Riesling, Pinot Gris, Pinot Auxerrois, Sylvaner, Gewurztraminer, Muscat og Pinot Noir.

Derudover produceres der en Cremant af meget høj kvalitet. En del af vinstokkene er helt op til 80 år gamle og plantet af Carmelles bedstefar. En del af hemmeligheden bagved koncentrationen i disse vine er det meget lave udbytte på mellem 30 og 45 hl/ha. Hvilket er omkring det halve af det tilladte udbytte for Grand Cru Alsace. Der bruges store gamle egetræsfade og andre neutrale gærings- og lagringskar.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.