God vin til oksekød / Otto Suenson anbefaler vinen til maden

Normalt er tanninerne i rødvin meget tunge at danse med. Tanniner er det stof i drueskallerne, som giver en mundudtørrende og stram fornemmelse, når man drikker rødvin. Og det skyldes, at tanninerne ”angriber” protein, og derfor sætter det sig på vores mundhuler. Men, hvis man lader sin rødvin følges med en saftig bøf, så bløder vinen op, fordi tanninnerne sætter sig i køddet på bøffen. Tanninen hjælper desuden med at save igennem både sovs og fedtkant, og giver dermed en rensende effekt, der gør dig klar til den næste bid. Ja, det er nærmest som om, at bøf og rødvin var skabt for hinanden.

Herunder har vi fundet en række af vores personlige bøf-favoritter frem. Der er lidt til enhver smag, og helt sikkert også noget til dig.

pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Stigende orden
  1. Lillian Syrah

    Et episk eksempel på hvor elegant en Californisk power Syrah også kan være. Maggie Harrison laver denne syrah med masser af de klassiske syrah-karakterer: sorte bær, moden frugt og peber, men uden at de overskygger hendes stil, som er at vinen skal være frugtdreven, imødekommende og frem for alt let og elegant. Og det lykkes til fulde med Lillian Syrah. Nyd den til en stor rib-eye med hjemmelavet bearnaise.

    kr. 659,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Stigende orden