2020 California Zinfandel

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 300820
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 119,00

En sommeraften med grillede spareribs, gode venner og kongespil i haven, en kold vinteraften med pulled pork, coleslaw og kortspil eller en spontan aften med take-out fra dit yndlingssted og røverhistorier til langt ud på natten. Hvis du kan se bare lidt af dig selv i disse scenarier, så vil Zinfandel være den helt rigtige rødvin til din næste omgang socialt samvær.

For det er en rødvin som passer til alt det, du kan forestille dig en amerikaner ville servere til en grillfest. Den slags retter den enten har været tilsmagt med et ordentligt skud krydderier, stegt over grillens glohede planker eller som bare er spækket med smag og velvære. For det her er rødvin der smager af noget, med fuld smæk på smagen af både røde og mørke bær, og en fantastisk balance imellem den søde modne frugt, og et krydret bid.

Men vigtigst af alt, så passer vinen også perfekt til de gode stunder, som følger med de gode måltider. 

For vinene fra Locatour er sat i verden for at hjælpe til med at sætte rammerne for den gode stemning. Til at være vinen man skåler i under åben himmel på en af sommerens lyse nætter, til at være præmien i et væddemål, når der skal kåres en bezzerwizzer vinder eller til belønningen på en fredag aften med din bedre halvdel efter en hård og udmattende arbejdsuge. Locatour handler om samvær og det gode i livet, uanset hvordan det ser ud for dig.

Så tag en flaske Zinfandel fra Locatour med til din næste stjernestund. Så har du lagt et solidt fundament for en helt særlig aften.

90 POINT | MAD & MONOPOLET

"Vi slutter af med testens største vin - nemlig Zinfandel, hvor denne er lavet til en god omgang grillmad. Næsen er fyldt med intens duft af mørke bær som brombær, solbær, sorte kirsebær, samt lakridskonfekt, labre laver, nelliker og et hint af ymer, som nogle oversøiske vine kan have. I munden er den fyldig og rund, og der er skruet godt op for kraften her - masser af power og gode krydderier fra fadet."

5 STJERNER | VINAVISEN

"Der er mørke modne kirsebær og en anelse lakrids i duften af denne rigtig dejlige rødvin. Den fyldige og koncentrerede smag har god frugt og ikke noget af den ofte markante sødme, som man møder i traditionelle Zinfandel-vine fra Californien. Eftersmagen slutter blødt og rundt med en anelse eukalyptus. Flasken har skruelåg."


Locatour Wines

Locatour wines er en familiedrevet vinhård, som siden 1924 har dyrket skråningerne i Californien. Ved at praktisere en bæredygtig og skånsom tilgang til markerne, giver naturen dem en klækkelig belønning, som er velsmagende og saftige druer, som de så forvandler til mageløs vin.