2019 Diamond Collection Paso Robles Cabernet

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 911719
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

Det nyeste stjerneskud i Diamond Collection serien og sikke en vin. Saftig og koncentreret, med masser af fylde og moden mørk frugt. Smuk rubinrød farve med lilla reflekser. Helt åben duft med noter af solbær, brombærbusk og madagaskarpeber, komplementeret af engelsk lakrids, chokolade og vanilje. I munden opleves vinen blød og tæt, men med en fantastisk friskhed og cremet tannin. Stor frugtkompleksitet, med noter af solbærgren, brombær og blomme, suppleret af søde krydderier og ristede toner fra fadet. En oplagt ledsager til grillede oksebøffer eller efterårets fyldige simreretter.  

Vinen er sammenstukket af 89% Cabernet Sauvignon, 6% Petit Verdot, 4% Petit Sirah og 1% Tannat.   Druerne kommer fra forskellige områder i Paso Robles AVA i Californien. En stor appellation i Central Coast, begunstiget af mange forskellige mesoklimaer og varierende topografi. Hvor de varmere østlige områder giver koncentreret solmoden frugt og cremet tannin, bidrager de køligere dele nær Stillehavet med syre og friskhed. Det endelige blend lagrer i 10 mdr. på franske egetræsfade, for at opnå den helt rigtige balance mellem frugt og fadpræg.  

92 point | Mad & Monopolet

"Ingen artikel om amerikansk vin uden en Cabernet Sauvignon, vel? Nej, naturligvis ikke og slet ikke, når Cabernet Sauvignon er den ukronede konge, når det kommer til de blå druer i Californien. Det skal dog siges, at den har fået en lille smule selskab af Petit Verdot og Petit Sirah, men det er små 10-11%, så det er Cabernet Sauvignon, der spiller førsteviolin. I næsen har den en skøn duft af mørke modne bær som solbær, brombær, blommer, tobak, eg, lakrids, mynte og et skøn lille hint af mandler. I munden er den fyldig med masser af frugtfylde, sødme og blide tanniner – helt smooth og utrolig nem at drikke."


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.