2019 Director's Cut Sonoma County Cabernet Sauvignon

Californien Sonoma County Sonoma County
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 300419
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 239,00

Robust, kraftig og ekspressiv. Francis Ford Coppolas Cabernet Sauvignon er en vin, som vil frem i verden. Det buldrer afsted med brombær, solbær og sorte kirsebær, som flankeres af karamel, bagekrydderier, kakao, stjerne anis og nelliker. En stor og kraftig vin, som gerne vil slynges i glasset og duftes til, og som helst så, at den blev serveret til en stor bøf.

Director's Cut serien er lavet som en hyldest til Francis Ford Coppolas winemakers, som med denne serie får lov at producere vinene efter deres egne idéer og idealer. Et særligt spændende koncept med denne rødvin, hvor alle druerne kommer fra Sonoma County i Californien.

Sonoma County består af en masse forskelligartede mikroklimaer, så de druer man får ind, kan have meget forskellig karakter. Man har derfor stor mulighed for at påvirke sin vin i kælderen, alt efter hvordan man blander sin vin, på baggrund af terroir og druesorter.

I denne cuvée er det 87% Cabernet Sauvignon, som er flankeret af 4% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Cabernet Franc, 2% Petite Sirah og 2% Syrah. Men har virkelig smagt helt ned i detaljerne, for at sikre det bedste og mest autentiske udtryk.

Vinen lagret 15 måneder på franske egetræsfade.

92/100 point | Mad og Monopolet

"I munden er den stor, hvor frugten fremtræder tydeligt, derudover har den lækre modne tannier og en god syre, som skaber balance og giver vinen masser af energi. Den gør sig fremragende til simreretter, julemad eller grill. Det er en vin, som kan klare det meste, du vælger at servere til den."


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.