Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

Orin Swift Cellars

Her er tale om en af de producenter, som virkelig skaber røre i den mere traditionelle del af vinverdenen. David Phinney har med sit firma Orin Swift valgt at søge det optimale ud fra en helt alternativ tilgang.

I mange år har han fået fremragende omtaler, men i slutningen af 2015 fik han sit helt store kommercielle gennembrud med mere end en håndfuld vine med over 95 point hos Robert Parker's The Wine Advocate.

Med ambitioner om at lave det bedste af det bedste, fremstiller Orin Swift bl.a. en top Cabernet Sauvignon ved navn Mercury Head, hvor druerne kombineres fra flere marker. En helt anden tankegang end den traditionelle enkeltmarks-tankegang, som vi bla. kender det fra Bourgogne og flere af de andre klassiske vinområder. Og med imponerende 98 point for 2013 årgangen, har Orin Swift måske fat i noget af det rigtige?

David blev fanget af vinglæden, da han besøgte Toscana i 1995 og udviklede sig videre, da han startede som høstarbejder hos den legendariske Robert Mondavi i 1997.

Allerede i 1998 grundlagde han Orin Swift Winery, som gav ham muligheden for at kunne udfolde sine egne ideer. Orin Swift styres stadig den dag i dag af glæden ved god vin, anderledes tilgang til vinfremstilling og fede etiketter. Generelt er det vine med stor smagsintensitet.


"Dave Phinney, better known for his winery called Orin Swift, is one of the more creative young minds in all of the world's winedom. He is doing things that are far beyond his modest age and deserves to be commended for the brilliant individuality/singularity of all of his efforts.

Dave Phinney may well be 2015's winemaker of the year for this wine taster."
- Robert M. Parker Jr. - Oct, 2015

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...

Produkter (5)