God vin til grill / Otto Suenson anbefaler vinen til maden

Når vi smider kød, fisk eller grøntsager på grillen, og giver dem den hårde, direkte varme, som kun levende ild kan levere, så påvirker det hvilke vine man bør vælge som ledsager. En generel huskeregel er, at det meget gerne må have fået fadlagring. For fadet giver en sødme og blødhed til vinen, som giver et godt modspil til den hårde og røgede tilberedning.

Vi har herunder samlet nogle af vores egne sommerfavoritter, til når der skal steges store bøffer under åben himmel.

pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Stigende orden
  1. Grier red IGT Veneto
    Det er en flot mørkelilla vin du her får i glasset. I næsen, let brændt marengs, kombineret med figner, lakridsrod, brombær, blommer og egefad. Meget få, men bløde og modne tanniner. Til gengæld dejlig frisk, stram syre og det kølige udtryk fra Syrah-druen som vi elsker det mest. Smagen slutter med solbær, tobak, beef jerky og finsk lakrids. Og den udvikler sig i glasset hele aftenen. En rigtig spændende sag der adskiller sig fra meget af det du normalt smager fra Veneto. Og vi kan li' det!
    kr. 225,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Stigende orden