God vin til grill / Otto Suenson anbefaler vinen til maden
Når vi smider kød, fisk eller grøntsager på grillen, og giver dem den hårde, direkte varme, som kun levende ild kan levere, så påvirker det hvilke vine man bør vælge som ledsager. En generel huskeregel er, at det meget gerne må have fået fadlagring. For fadet giver en sødme og blødhed til vinen, som giver et godt modspil til den hårde og røgede tilberedning.
Vi har herunder samlet nogle af vores egne sommerfavoritter, til når der skal steges store bøffer under åben himmel.
- Poggio Lombrone
Straks denne store rødvin rammer tungen fornemmes den cremede struktur, hvor de modne tanniner blander sig sammen med de krydrede indtryk fra fadlagringen.
kr. 349,00 - Grier red IGT VenetoDet er en flot mørkelilla vin du her får i glasset. I næsen, let brændt marengs, kombineret med figner, lakridsrod, brombær, blommer og egefad. Meget få, men bløde og modne tanniner. Til gengæld dejlig frisk, stram syre og det kølige udtryk fra Syrah-druen som vi elsker det mest. Smagen slutter med solbær, tobak, beef jerky og finsk lakrids. Og den udvikler sig i glasset hele aftenen. En rigtig spændende sag der adskiller sig fra meget af det du normalt smager fra Veneto. Og vi kan li' det!kr. 225,00
- Tavel Rosé La Dame Rousse
Herlig intens og levende rosé fra mesteren i området. Fantastisk indsmigrende frugtdreven duft med røde bærtoner som bærende element, jordbær og kirsebær.
kr. 195,00 - Special pris kr. 189,00 Normalpris kr. 229,00
- Primus Cabernet Sauvignon
- Vinguide 92
[GODT K¥B] 92 POINT | En flot og struktureret Cabernet Sauvignon.
kr. 139,00 - Unshackled Red Blend
Stor, amerikansk rødvin, der skal nydes til noget med BBQ, som er tilberedt på grillen.
Special pris kr. 133,00 Normalpris kr. 269,00 - California Zinfandel
5 STJERNER | 90 POINT | Den perfekte rødvin til alt det, som kommer forbi grillens røgede køkken.
kr. 119,00 - kr. 119,00