2019 Primus Cabernet Sauvignon

Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 190719
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 139,00

En flot og struktureret vin i glasset. Her er tydelige duftnoter af solbær, cigarkasse og komplekse noter i baggrunden. Smagen er fyldig, med flot fokus på den modne frugt, lidt urter og flotte noter fra fadlagringen der er integreret i det samlede billede. En stor vin der passer glimrende til simreretter og oksekød.

Primus serien fremstilles af Veramonte, men køres som et separat brand. Vinene udtrykker det bedste fra de enkelte underområder. Cabernet Sauvignon druerne til denne vin kommer fra Maipo Valley, hvor det bedste underområde til denne drue er. På de gamle terrasser omkring Maipo floden har man en gruset jordbund, der i teorien minder meget om Medoc halvøen. Druerne plukkes i hånden og selekteres endnu engang ved ankomsten til vineriet. Gæringen foregår med naturlig gær i åbne ståltanke, inden vinen lagres på franske egetræsfade i 12 måneder.

Din Vin Guide 92 points

"[GODT KØB] Smagen er i lækker balance. God saftighed og et urtet præg til sidst."

FEBRUAR 2023

Veramonte

Karakter, naturlighed og autenticitet. Veramonte er en af Chiles vinøse pionerer. En producent drevet af ét overordnet mantra; at skabe rene og ekspressive vine, som netop reflekterer dalen hvorfra de stammer. Af denne årsag dyrkes alle vinmarker økologisk og efter bæredygtige principper med stor respekt for det lokale terroir.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.