2018 Diamond Collection Red Blend

Tilføj til ønske liste
Der er kun 4 tilbage på lager!
kr. 189,00

Rød som Scarlet O'Hara og levende i glasset med en kombination af flere druer, så kommer der både hindbær, brombær og jordbær op i duften. Smagen er fyldig med herlig frisk frugtsyre der giver god balance til den modne frugt. Frugten suppleres her godt af både nødder, anis og ristede noter fra fadet. Inspireret af Scarlet O'Hara fra filmen Borte Med Blæsten er denne Red Blend ligeså vild og levende i stilen.

Vinen er sammensat af 43 % Syrah, 28 % Petit Verdot, 14 % Petit Sirah, 11 % Zinfandel og 4 % Malbec - en noget utraditionel blanding, som fungerer utrolig godt i dette tilfælde. Vinmager Corey Beck viser igen sine evner, når han blander druerne som en dirigent kontrollerer et symfoniorkester. For den perfekte balance høstes druerne i både, Napa, Sonoma, Lodi og El Dorado. Efter vinifikationen lagres vinen i 12 måneder på franske egetræsfade inden aftapning.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.