Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Vino Nobile di Montepulciano

Italien

-

Toscana

Vino Nobile di Montepulciano

Beliggende sydøst for Siena finder man området Vino Nobile di Montepulciano, som er blandt Toscana's mindste områder med egen DOCG status.

Trods en flot og lang historik for store Toscanske vine, har området i de senere årtier stået i skyggen af Montalcino. Det har betydet, at området har gennemgået en tilsvarende udvikling, som det også har været tilfældet i Chianti. De bedste Montepulciano-producenter er således i højere grad begyndt at plante og anvende den lokale klon af Sangiovese; Prugnolo Gentile, for at rendyrke en Montepulciano stil og udtryk i vinene.

Og man må sige, at det er ved at lykkes. De bedste producenter har tårnhøjt niveau og laver flotte vine med god fylde med masser af smagsnoter af røde bær og en fin men bestemt tannin.

Udvid Søgning

Produkter (15)