2019 Cantaloro Rosso Toscana IGT

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 109,00

Farven er dyb rubin med mere violet kerne. Næsen byder på friske, mørke og røde skovbær som solbær, brombær og ribs. Med mere luft kommer der både grøn peberfrugt, timian, cedertræ og kardemomme. Smagen er saftig og balanceret med en god fylde. Den naturligt høje tannin fra Cabernet Sauvignon druen understøtter og bærer vinens bløde udtryk perfekt. 

Cantaloro er en tæt og smigrende vin sammensat af både Cabernet Sauvignon, Merlot samt en smule Sangiovese. Druerne kommer fra Montepulciano og Cortona. Flere af parcellerne er op mod 40 år gamle og producere druer med en sådan kompleksitet at mange andre producenter ville bruge dem i deres topvine. Man har givet vinen en nænsom lagring på 6 måneder, for at file til i kanterne, men uden at spolere det eminente frugtudtryk.

Avignonesi

Avignonesi er resultatet af en sammensmeltning af italiensk tradition og belgisk innovation.

Vingården er opkaldt efter den italienske familie som grundlagde den tilbage i 1970’erne. Men det er først i 2009, da den belgiske advokat og vinelsker, Virginie Saverys, opkøber vingården, at projektet i den grad begynder at tage fart. Og under ledelse af Virginie Saverys er Avignonesi blevet til et af Italiens største og mest betydningsfulde biodynamiske vinhuse.

Med en helt utrolig respekt for både tradition, natur og terroir, skaber de enestående vine, som tryllebinder både anmeldere og vinentusiaster verden over.