2019 Diamond Collection Claret

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 219,00

"Kronjuvelen af vores Diamond Collection"

Francis Ford Coppolas Claret cuvée er en Bordeaux-blend, som henter sine druer på tværs af hele Californien. Fordi de forskellige druesorter trives bedst i forskellige terroirs, sørger Francis Ford Coppola for at opspore de optimale steder for at få de fem forskellige druesorter, der indgår i denne cuvée. Det præcise blandingsforhold skifter fra årgang til årgang, men i 2019 ser blandingsforholdet således ud: 78% Cabernet Sauvignon, 9% Petite Sirah, 6% Syrah, 5% Petit Verdot, 2% Segalin. 

Duften er fyldt med mørk og saftig frugt, hvor det især er solbær, brombær og blommer, som byder sig til. Det ledsages af krydrede og sødlige toner, herunder peber, karamel, vanilje, tobak og ristede nødder. Smagen er fyldig, og de modne tanniner smyger sig rundt i munden. Det er som en selvsikker, amerikansk rockstjerne, der brager ind på en scene, når denne vin bliver skænket op i glasset. Her er rå power og masser af personlighed. 

Server den til store, velstegte bøffer med rødvinssauce og en bagt kartoffel med kryddersmør på siden.

93/100 point | Mad og Monopolet

"'Claret' er et Bordeaux blend og er den eneste vin i denne artikel, hvor der blandes mellem flere druer. I næsen har den en skøn duft af solbær, brombær, kirsebær, peber, læder, røg og et lille hint af tomatstilke. I munden er den fyldig – har masser af powerfrugt, blide tanniner og en flot syre – det er et fremragende glas vin, som skriger på en stor bøf – gerne så amerikansk som muligt."


90/100 point | DinVinGuide

"Cabernet Sauvignon lavet på klassisk Bordeaux claret metodik, hvor farven er lysere og frugten mere umiddlebar. Masser af røde bær, lyse krydderier og vaniljepræg. Anelse frugtsødme fornemmes og tanninerne er bløde og runde."


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.