2020 Lirac Rouge Reine des Bois

Rhône Lirac
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 3101620
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 279,00
Den bedste Lirac, der produceres! Her forenes tung moden frugt med krydrede elementer. Store mængder frugt i duften med både røde og sorte bær. Stor koncentration af både frugtsyre, tannin og frugtkarakter viser en vin i flot balance. Helt klart en vin med stort potentiale, som skal dekanteres hvis den skal nydes ung. Fremragende ledsager til grillet kød, vildt og modne oste., , Dette er topcuvéen fra Dom Mordoree. Fremstillet af lige dele Grenache, Syrah og Mouvedre fra 40 år gamle vinstokke. Efter endt 30 dages gæring lagres 30% af vinen i egetræsfade, inden den endelige sammenstikning og aftapning på ejendommen. Dette er absolut den bedste Lirac der fremstilles og den viser hvorfor terroiret i Lirac har potentiale til at fremstille nogle af de bedste rødvine i Cotes du Rhone.

Domaine de la Mordorée

Domaine de la Mordorée er et familiejet vinhus beliggende i Tavel i den sydlige del af Rhônedalen ikke langt fra Avignon, der har specialiseret sig i klassiske, egnstypiske og terroir-drevne r¢de, hvide og rosévine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.