2021 Chateauneuf du Pape

Frankrig Rhône Chateauneuf-du-Pape
Rødvin - 75,00 cl. - 15,50% vol. - Varenummer: 451221
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 289,00

En rigtig flot traditionel Châteauneuf-du-Pape. Her er mørk farve og en stor kompleks bouquet med noter af sorte bær og tørrede krydderier. Smagen er fyldig med rigelige mængder af mørk frugt og krydderier. Tannin og frugtsyre giver en god balance og en vin, der står godt til kraftige retter.

Châteauneuf-du-Pape fra Cote de l'Ange er sammensat af druer fra flere forskellige parceller i Châteuneuf-du-Pape. Le Coteau de l'Ange, La Nerthe, Le Moulin à vent og Les Terres Blanches leverer alle druer. Vinen er sammensat af 70 % Grenache, 15 % Syrah og 15 % Mouvedre. Jordbunden er sandig med store rullesten på toppen. Disse sten optager varmen fra solen i løbet af dagen og afgiver den om natten. Det er med til at sikre druer med stor modenhed. Ejendommens vinstokke er i gennemsnit 40 år gamle. Der dyrkes med stor respekt for naturen og minimal påvirkning i marken. Druerne plukkes i hånden og afstilkes 100 % inden gæringen. Halvdelen af vinen lagres i store egetræsfade i 12 måneder inden aftapning.

Domaine de la Cote de l'Ange

Domaine de la Côte de L’Ange er et traditionsrigt og familieejet vinhus beliggende i den sydlige del af Rhône, der har specialiseret sig i karakterfulde og klassiske Châteuneuf-du-Pape-vine med stor smagskoncentration.