2021 Unshackled Sauvignon Blanc

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 269,00

The Prisoner Wine Company er ikke bange for at smide traditionernes tunge lænker, og skabe cuvéer med nytænkende blends. Det er deres Sauvignon Blanc-cuvée et rigtigt godt eksempel på.

I Frankrig er de forskellige druesorter nærmest stavnsbundne til deres regioner, og rejser sjældent på tværs af områdernes grænser. Denne besnærende tilgang til ophav, den har The Prisoner Wine Company slet ikke. De har fået i Californien fundet frem til druesorter som i Frankrig er kendt fra Loiredalen, Nord Rhône og Syd Rhône, og blandet det sammen i en cuvée, der for en franskmand ville være galt, men for en Californisk vinproducent er helt genialt.

Melon, fersken, citron, lime, ananas og mango - det er en sand frugtsymfoni, som springer dig i møde. Det er Sauvignon Blanc, der fylder mest i udtrykket, men der er løsnet mesterligt op for den meget stramme tekstur ved at tilføre Cheninc Blanc og Roussane. De to druer bløder op i det hele og giver vinen fylde. Det er innovativt tænkt og mesterligt udført!

En hvidvin, som gerne skal serveres ordentligt afkølet, så venter der californisk frugteliksir, der smager fængslende godt!


The Prisoner Wine Company

The Prisoner Wine Company startede som et undergrundsprojekt, hvor en amerikansk winemaker gjorde alt det, som de etablerede vinproducenter i USA sagde, at man ikke skulle gøre. Siden er de vokset fra at være en lille kultproducent, som kun true believers kendte til, til at være noget som er på alle amerikaners læber. Ved at stå ved deres egne overbevisninger, og gå imod strømmen, skabte de en ny trend, som tog USA med storm.