2021 Parrina Rosso Muraccio

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 169,00

Enkeltmarksvin, hvor 80 % Sangiovese blandes med mindre mængder Cabernet Sauvignon og Merlot. Kombinationen giver en vin i flot balance og med god koncentration. Her dufter frisk af kirsebær og solbær, som understreges i den bløde fyldige smag. Tannin og frugtsyre tilfører vinen koncentration og balance. En god ledsager til kraftfulde kødretter.

En fremragende enkeltmarksvin, i højt niveau fra Parrina. Druerne til vinen kommer fra Parrinas egen mark på 3,5 hektar. Vinen er fremstillet af 80 % Sangiovese, 10 % Cabernet Sauvignon og 10 % Merlot. Druerne høstes separat og de dårlige klaser sorteres fra inden ankomst til vineriet. Her gennemgår mosten først en koldekstraktion i 15 dage, for at få trukket frugt og farve fra skindet. Efter endt gæring lagres vinen på egetræsfade. Sangiovese lagres på store fade (tonneaux) og Cabernet Sauvignon og Merlot lagres på små egetræsfade (barrique). Først lige inden aftapning blandes de endelige komponenter.

Tenuta La Parrina

Parrina er en producent, som vi hos Otto Suenson har et meget nært forhold til. Marcesa Franca Spinola som ejer vingården i dag, tager altid godt imod os. Vi har handlet med deres produkter gennem mere end 20 år og nyder den kærlighed, der kommes i alle produkter fra gården.