2018 Crémant Grande Reserve

Tyskland Pfalz
Mousserende - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 50001114
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

93/100 POINT | MAD & MONOPOLET

"VILDESTE NÆSE PÅ DEN HER VIN!"
"Denne Crémant er egentlig klassisk, men vinmageren Stefan Bietighöfer bag den er en fri fugl og en innovativ sjæl, hvilket nok er årsagen til, at stilen er derefter. Hans motto er: šMan lærer mest om at producere vin ved at drikke det' - det siger det hele ikke? Vinen er lagret på fad med bundfaldet for at give en ekstra dimension. Det giver et skønt twist, hvor vi bevæger os væk fra de klassiske noter. I næsen har den šhav', salt og maritime noter blandet med grønne æbler og stikkelsbær. Smagen er frisk, perlende og mineralsk. De letsalte noter kombineres med en let frugtsødme i smagen. Et spændende lidt funky glas, som med garanti vil overraske dine gæster."

VINBESKRIVELSE:

Denne lækre Crémant præsentere sig smukt i en klar flaske, hvor man virkelig kan nyde synet af det flydende guld som venter én! Inden vinen sammensættes lagrer basisvinene i lang tid på fade sammen med bærmen for yderligere kompleksitet. Når tiden er inde til degorgering tilsættes kun 3 gram sukker i dosage per liter. Dette gør vinen meget frisk og tør men sørger samtidig for, at man klart kan smage den naturlige frugt og terroir som disse bobler fra Bietighöfer gemmer på!

Farven er smuk gylden med fine perlestrenge af små bobler. Næsen er fuld af friske frugtblomster, grønne stikkelsbær, friskbagt brød og i det hele taget fine noter af frisk gær., Smagen er sprudlende frisk og tæt af citrusolier, hvid fersken, salte mineraler og østersskaller - en skøn partner både med og uden mad.

Stefan Bietighöfer

Den biodynamiske vinproducent Stefan Bietighöfer er navnet på alles læber i Tyskland lige nu! Og interessen har spredt sig med raketfart internationalt.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.