Tyskland

Tyskland er hjemlandet for en af verdens mest alsidige vindruer; Riesling.

Riesling er altid frisk, som regel med høj syre og friskhed i højsædet. Druen kan komme i alle forklædninger, fra knastør til den sødeste variant. Der er 13 forskellige regioner i Tyskland der alle sætter deres aftryk på riesling, og andre vindruer.

Riesling er ikke ene om at herske i vinmarkerne og især de ”3 gange Pinot” er i stigning i disse år. Pinot Blanc skaber vine med mere bredde og stadig høj friskhed. Pinot Noir har sin egen stil i Tyskland, der de senere år har fået mere kompleksitet og dybde - takket været klimaforandringerne.

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 114

Faldende orden
  1. Slate Mosel Riesling Feinherb
    DVG 90
    En frisk og velbalanceret hvidvine. Feinherb betyder at vinen er halvtør og den fremstår også med en flot balance mellem sødme og syre. Noterne i både duft og smag er grønne æbler, hvide blomster og citrusfrugter. En vin der passer godt til skaldyr og milde oste. Flot modne druer, som Wegeler familien høster fra deres marker omkring Brauneberg i midten af Moseldalen.
    kr. 139,00
    Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 114

Faldende orden

Hos Otto Suenson har vi længe samarbejdet med Markus Molitor i Mosel dalen, hvilket vi er stolte og glade for. Molitor ejer parceller på næsten 20 forskellige marker og leverer hvert år næsten 40 forskellige vine på Riesling til markedet. Vi prøver at holde næsen i sporet og finde netop de varianter, som passer til dit behov. Start med hans friske Haus Klosterberg som praktisk tappes på liter flaske, så garanterer vi, at du ikke vil blive skuffet.

I Pfalz har vi et godt samarbejde med Thomas Hensel, som eksperimenter og leger sig gennem marker og vineri. Stor respekt for naturen og lysten til at prøve mange forskellige druer, som netop giver en stor diversitet i stortimentet.