2016 Barolo DOCG Vigna Cappella S. Stefano

Italien Piemonte Barolo
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 411616
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 799,00

Topmark fra en af områdets bannerførere. Flot rubinrød farve og en stor åben bouquet. Her i duften fornemmer man en bred palet af noter, spænende fra små røde kirsebær til modne sorte blommer. Læg hertil sekundære noter af læder og tobak og du fornemmer storheden. Smagen er kraftfuld med stor tannin og frugtsyre, der balanceres flot af den intense frugtsmag.  

Capella di Santo Stefano er absolut en af de bedste marker i Barolo distriktet og beliggende i Monforte d’Alba kommunen. Marken er tilplantet med 4000 vinstokke per hektar og dyrkes efter biodynamiske principper. Der høstes ved lavt udbytte og druerne selekteres kraftigt. Der foretages en 3 uger lang gæring, med drueskallerne, for at trække mest mulig kraft ud. Her efter lagres vinen i 24 måneder på egetræsfade. En kraftfuld Barolo, med stort potentiale.

96/100 point | James Suckling

"A wonderful Barolo with red fruit, such as plums and dried strawberries. Full-bodied, yet tight and reserved, which makes the wine firm and layered. Chewy finish. Classy structure. "


Rocche Dei Manzoni

Rocche dei Manzoni blev grundlagt i 1974 af Valentino Migliorini - en mand, der kom udefra og medbragte en masse interessante idéer.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.