2010 Barolo DOCG Pianpolvere Soprano Bussia Riserva

Italien Piemonte Barolo
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 411910
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.399,00

En unik vin, der kun produceres i de bedste årgange og er 7 år om at komme på markedet. En ekstrem smagskompleksitet med noter af alt fra kirsebær, blommer og lakrids til læder og tobak. Smagen er som ung domineret af en høj frugtsyre og tannin, der delvist skjuler den store frugtkompleksitet nedenunder. Dette er en vin med stort gemmepotentiale, der viser sig som en af de største vine fra Barolo distriktet.

Pianpolvere Soprano Bussia fremstilles af Rocche dei Manzoni, men arbejdes med som sin helt egen unikke vin. Pianpolvere var navnet på et krudtmagasin som Napoleon byggede på denne parcel i tidernes morgen. Parcellen kom senere på kirkens hænder og blev til landbrugsjord af højeste kaliber. I starten af 1900tallet kom marken på Fenocchio familiens eje og først i 1998 købte familien Migliorini fra Rocche dei Manzoni, denne parcel. Her er 6 hektar beplantet med Nebbiolo-druer. Vinmarken har en optimal sy-sydvest eksponering og er beliggende i 400 meters højde. Der er plantet 4000 vinstokke per hektar og udbyttet holdes hysterisk lavt. For at opnå det optimale resultat vælger man at dyrke denne mark efter biodynamiske principper. Alt gøres med håndkraft, for at kræse optimalt om vinen. Druerne bliver kun til denne unikke vin i de bedste årgange, og kræver 7 års lagring før den frigives.

Rocche Dei Manzoni

Rocche dei Manzoni blev grundlagt i 1974 af Valentino Migliorini - en mand, der kom udefra og medbragte en masse interessante idéer.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.