2020 Beaune Teurons 1.er Cru

Bourgogne Beaune
Rødvin - 75,00 cl. - Varenummer: 571820
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 599,00

Les Teurons er en af Beaunes mest anerkendte Premier Cru-marker. Lidt atypisk finder man i den ellers Chardonnay-dominerede kommune et betydeligt højt indhold af Pinot Noir i denne mark, fordi den røde druesort ganske enkelt trives bedre end sin hvide slægtning på disse skråninger. Pinot Noir druerne opnår her en bemærkelsesværdig intensitet, og vinene fra Les Teurons er ofte kendetegnet ved rigeligt med personlighed og flere imponerende lag af smag og kompleksitet. Og gør sig særdeles også gældende i fortolkningen fra Remoissenet. Røde, syrlige bær står side om side med mere modne toner af blommer og mørke kirsebær. Fra fadlagringen fornemmer man et strejf af noget bagekrydderi, og den egnstypiske tone af efterårsskov er naturligvis også at spore.

Det her er en af den slags Bourgogner som nemt lader sig servere til mad på grund af den stoiske smagsprofil, og skulle vi komme med et oplagt forslag, så er den lokale ret Coq au Vin en oplagt parring! Foretrækker du at gemme vinen væk i vinkælderen og lade den udvikle sig, så gemmer der sig i denne flaske også stort potentiale! Vinen vil udvikle sig positivt hen over de næste 10-15 år. Vinen har lagret 18 måneder i franske egetræsfade.

Remoissenet Père & Fils

Maison Remoissenet Père et Fils er et velrenommeret og traditionsrigt Bourgogne-vinhus beliggende i Beaune, der producerer klassiske og egnstypiske vine af meget høj kvalitet.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.