Remoissenet Père & Fils

Maison Remoissenet Père et Fils er et velrenommeret og traditionsrigt Bourgogne-vinhus beliggende i Beaune, der producerer klassiske og egnstypiske vine af meget høj kvalitet.


pr. side
Vis som Grid Liste

21 varer

Faldende orden
 1. Chablis
  Herlig frisk Chablis hvidvin med god struktur. Her er duftnoter af grønt græs, æbler og citrus. Smagen er tør med god struktur og mundfylde. Der er god balance i smagen med masser af friske grønne noter og en frugtsyre der giver balancen. Nyd denne afkølet til en stor skål rejer., , -----, , Denne vin er fremstillet af chardonnaydruer som Remoissenet køber i Chablis-distriktet, hos vinbønder hvor de har lange kontrakter. Som altid høster Remoissenet druerne helt modne og sørger for fuld afstilkning inden presning. Gæringen foretages i neutrale fade, inden en del af vinen lagres på egetræsfade. 
  kr. 269,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Chassagne-Montrachet
  Stor og klassisk hvidvin fra Chassagne kommunen i Bourgogne. En koncentreret duft med fine noter af citrus og hvide blomster. Koncentreret og fyldig i smagen med fine noter fra fadet som ligger i baggrunden. Noter af moden frugt og fin mineralitet følges flot ad., Ren Chardonnay som høstes i Chassagne Montrachet, hvor nogle af verdens største hvidvine fremstilles. Druerne plukkes fuldmodne og gæres med temperaturstyring. Efter endt gæring er vinen lagret på 5 egetræsfade, hvoraf 1 var nyt. Vinen lå på fad i 14 måneder inden aftapning.
  kr. 825,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Pernand-Vergelesses Les Vergelesses Rouge
  Remoissenet bliver bare bedre og bedre for hver årgang, de producerer. Claudie Jobard står her i spidsen for vinificeringen i kælderen. Hun har stort fokus på at hver enkelt cuvee, der produceres får den perfekte mængde fadlagring til at skabe dybde og kompleksitet, uden at fadet overtager den rene frugtighed. Pernand-Vergelesses-kommunen ligger lige ved grænsen mellem Cote de Nuits og Cote de Beaune. Her får du en vin med lækker mørkerød frugt, god saftighed, samt en elegant tannin-struktur, som gør den velegnet til klassiske franske med specialiteter med and og kanin.
  kr. 449,00
  Tilføj til ønske liste
 4. Puligny-Montrachet
  Super flot balanceret hvidvin med den klassiske Puligny koncentration. Her er stor åben duft med noter af hvide blomster, friske tropiske frugter og et røget element i baggrunden. Koncentreret i smagen med velintegreret fadkarakter, sammen med stor smagsintensitet. Fyldig, men så dejlig balanceret af den friske frugtsyre., , -----, , Ren Chardonnay som høstes i Puligny Montrachet, hvor nogle af verdens største hvidvine fremstilles. Druerne plukkes fuldmodne og gæres med temperaturstyring. Vinen lagres på en kombination af nye og brugte franske egetræsfade i 14 måneder inden aftapning.
  kr. 925,00
  Tilføj til ønske liste
 5. Santenay 1. Cru Gravieres Blanc
  Fyldig og balanceret hvidvin fra Bourgogne, der giver meget fra sig. En stor og åben bouquet med noter af hvid fersken og et krydret element fra fadlagringen, der går igen i smagen. Den fyldige smag bevarer sin fine friskhed fra frugtsyren, der holder den modne tropiske frugt i luften. En god ledsager til modne hvidskimmeloste, eller grillet fisk., , -----, , Les Gravieres marken har 1.er cru klassifikation i Santenay kommunen. Vinmarken har meget sandholdig jord, der er med til at holde ph-værdien i jorden lav, hvilket giver god syre i vinen i den sidste ende. De næsten 40 år gamle vinstokke står næsten på grænsen til Puligny-Montrachet. Druerne høstes i hånden og presses i hele klaser. Gæringen foregår på fade af hhv. 228 og 342 liter med den naturlige gær. Efter endt lagrer vinen videre på de samme fade.
  kr. 499,00
  Tilføj til ønske liste
 6. Vosne-Romanée
  Tilbagelænet stil med noter af modne jordbær, hindbær og et krydret element i afslutningen. Fadet er flot integreret i både duft og smag, hvor frugten absolut dominerer. I smagen er der noter af friske røde bær, samt lidt læder og tobak. En flot klassisk Vosne, med god finesse., Denne Vosne Romanée har Remoissenet sammensat af frugt fra 2 parceller som er beliggende syd for byen. Vinen er gæret på de store åbne træfade i kælderen midt i Beaune hos Remoissenet. Efterfølgende er vinen lagret på delvist nye fade i ca 18 måneder inden aftapning.
  kr. 749,00
  Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

21 varer

Faldende orden
Remoissenet Père & Fils

Husets historie kan føres tilbage til 1877, da det blev grundlagt af Pierre-Alfred Remoissenet. Siden gik ledelsen på klassisk fransk vis i arv fra generation til generation, indtil Roland Remoissenet i 2005 valgte at sælge til en ejerkreds bestående af bl.a. nogle finansfolk fra New York og det prestigefyldte Bourgogne-vinhus Louis Jadot

Deres plan var fra start en restaurering af hele firmaet og en stigning i kvaliteten på alle punkter, hvilket har været meget tydeligt i flaskerne i de senere år, hvor kvaliteten er steget betragteligt. Man hviler dog ikke på laurbærrene, men arbejder stadig på at trimme alle processer.

De 13 hektar hektar vinmarker i Beaune og Gevrey-Chambertin dyrkes efter bæredygtige og økologiske principper, og når druerne er blevet høstet ved håndkraft, praktiserer man en grundlæggende filosofi i kælderen, hvor man tilstræber at intervenere så lidt som muligt i vinens naturlige processer inden den afsluttende lagring på eg.

Det udmønter sig i en række klassiske og meget terroir-drevne rød- og hvidvine af sjældent udsøgt og indbydende kvalitet.