2020 Ribera del Duero Reserva

Castilla y León Ribera del Duero
Rødvin - 75,00 cl. - 15,00% vol. - Varenummer: 360320
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 419,00

Voldsom frugtkoncentration i denne Reserva fra Ribera del Duero. Dyb rød farve med en kraftfuld duft af solbær, nyristede egetræsfade og mørk chokolade. I munden optræder vinen med stor balance, hvor de modne frugtnoter følges flot til dørs af den stramme tannin og fine frugtsyre. Intensiteten i denne vin gør den oplagt til grillet kød og modne oste.

Fremstillet 100% på Tempranillo druen der høstes fra gamle vinmarker. Efter en kort periode hvor vinen ligger og trækker ekstrakt fra skindet, starter den naturlige alkoholiske gæring. Den alkoholiske gæring foretages over 30 dage, for at få trukket mest mulig karakter fra drueskallerne. Efter endt malolaktisk gæring, så lagres denne Reserva i 18 måneder på nye franske egetræsfade, inden aftapning. En kraftfuld vin der har potentiale til at blive gemt i op til 15 år fra høståret.

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes er et ungt vinhus beliggende i Ribera del Duero, der har etableret sig som et af det anerkendte spanske vinområdes mest spændende producenter.