2017 Pinot Noir Carneros

Napa Valley Carneros
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 472117
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 369,00

Flot modenhed i denne saftige pinot noir rødvin, fra den sydlige del af Napa Valley. Duften byder på modne jordbær, røde blommer og krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er medium fyldig, men styret af en herlig friskhed. Kombinationen af frisk rød frugt, mere sort modenhed og en anelse fad giver en glimrende balance. Vinen vil passe flot til retter med fugl eller svinekød. 

Merryvale høster druerne i den sydlige ende af Napa Valley, som er tættere på bugten, der sender kølig luft ind i løbet af natten. Resultatet er et lidt køligere klima, der giver en længere vækstsæson. Dette er optimalt til Pinot Noir, der modner bedst i et køligt klima. Merryvale høster ved fuld modenhed og vinen lagres på en kombination af nye og brugte egetræsfade. 

  

Merryvale Vineyards

Merryvale Vineyard er et familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende i byen St. Helena i Napa Valley, der har specialiseret sig i produktionen af rige, velafstemte og meget karakterfulde rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.