2017 RC Reserve Syrah

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 492317
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 549,00

Roman Coppola, Francis Ford Coppolas søn, elsker Syrah! Uanset om det er de store, intense udgaver fra Australien, eller om det er de mere slanke og yndefulde fortolkninger fra Nordrhône i Frankrig. Da han stod til at runde et skarpt hjørne, og fylde 40 år, besluttede han sig derfor for at lave en cuvée dedikeret til den druesort, der betyder så meget for ham.

Han gik til Inglenook winemaker-holdet, og forklarede, at han ville forbinde det bedste fra to verdener. Vinen skulle både omfavne den kraftige frugt, fra de Australske versioner, men også nuancen og teksturen var de franske udgaver. Og resultatet, blev RC Reserve.

En vin med et dybt, mørkt lilla skær, med klassisk Syrah-noter af blåbær, solbær, lakrids, oliven, timian, lavendel og rosmarin. Det er så tydeligt, at det er en person med dyb forståelse af Syrah, som har været arkitekten bag dette vidunder.

Vinen har lagret 18 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 30% er nye.

Inglenook Estate

Inglenook Estate er navnet på den historiske vingård, som den legendariske instruktør af bl.a. ”The Godfather”-serien, Francis Ford Coppola, købte i 1975, hvilket blev starten på hans bemærkelsesværdige vineventyr.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.