2020 Diamond Collection Santa Barbara Pinot Noir

Californien Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 301820
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

Oplev elegancen og finessen fra Francis Ford Coppolas Diamond Collection med denne Santa Barbara Pinot Noir.

Fra det kuperede terræn I Santa Barbara, hvor kystvinden køler de varme skråninger, opnår Pinot Noir-druerne en perfekt modning. Det giver en rødvin hvor frugten både er moden, smagsfyldt og kompleks, men hvor der samtidigt er bevaret elegance og friskhed.

I duften kan du finde sorte kirsebær, solbær, grillede mandler og florale toner. Vinens tekstur er blød som silke, på den der nærmest omfavnende og behagelige måde, som kun Pinot Noir kan være afsender på.

Det er en publikumssucces hver gang det serveres, og kan både klare at ledsage en fransk klassiker som Coq au Vin, såvel som en ærkeamerikansk Roast Chicken. Alsidigheden vil ingen ende tage i dette pletskud fra Francis Ford Coppola.

93/100 point | Mad og Monopolet

"Druerne til denne Pinot Noir høstes fra en vinmark øst for Santa Lucia Highlands, hvor der er masser af kølige briser, som køler druerne ned i løbet af natten, det betyder, at vinen har skønne noter af jordbær, hindbær, vanilje, jordbund, svampe og et lille hint af røg. I munden er den elegant med en fin frugtfylde og en skøn tørhed efterfulgt af en let syre. Det er en god Pinot Noir og navnlig til prisen. Den er faktisk bedst som “hyggevin”, så jeg vil anbefale den uden mad til at starte med."


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.