2019 Diamond Collection Cabernet Sauvignon

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 490219
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 189,00

Flot åben Cabernet Sauvignon, der viser Californiens store muligheder med denne drue. Den lilla vin oser af solbær, kirsebær og tydeliglt krydret element fra fadlagringen. I munden opleves en dejlig kombination mellem frugtsyre, bløde tanniner og en stor frugtfylde. Perfekt sammen med oksekød.

Cabernet Sauvignon druerne høstes fra marker i både nord- og sydcalifornien. De forskellige mikroklimaer tilfører vinen forskellige karakterer og resultatet er en kompleks Cabernet med stor dybde og personlighed. Mosten lagres i 11 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.