2015 Chateauneuf du Pape Secrets de l'Ange

Rhône Chateauneuf-du-Pape
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 451415
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 599,00

En helt speciel Châteauneuf-du-Pape der viser det store potentiale som der er i Mourvedre druen. Mørk duft med sorte bær, tobak og nærmest animalsk i stilen. Meget fyldig i smagen med varm modenhed og en underliggende mineralitet der giver friskheden i vinen. Som ung viser den kun en brøkdel af sit store potentiale.

Cote de l'Ange fremstiller her i speciel vin, hvor fokus er på Mourvedre druen. En drue der viser sine særlige evner i år hvor klimaet har artet sig perfekt. Ejerne Yannick og Corinne Gasparri får altid flot omtale for denne cuvée. De 80 % Mourvedre sammensættes med 20 % Grenache, alt høstet i hånden fra 2 parceller i Châteauneuf-du-Pape. Der arbejdes med lavt udbytte og alle druer afstilkes inden gæringen. Vinen lagres på egetræsfade inden aftapning. En vin der er drikkemoden fra 2017 - 2040.

Robert Parker 90 points

"It’s a big, decadent, mouth-filling beauty that has plenty of tannin, ample concentration and a big finish."

28. oktober 2016

Domaine de la Cote de l'Ange

Domaine de la Côte de L’Ange er et traditionsrigt og familieejet vinhus beliggende i den sydlige del af Rhône, der har specialiseret sig i karakterfulde og klassiske Châteuneuf-du-Pape-vine med stor smagskoncentration.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.