2017 Barolo Riserva Bricco Boschis San Giuseppe

Piemonte Barolo
Rødvin - 75,00 cl. - 15,00% vol. - Varenummer: 102617
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.649,00

Flot top Barolo fra Cavallotto. Denne parcel kombinerer stor smagsintensitet og uhørt balance i både duft og smag. Her er klassiske noter af tørrede krydderurter, jordbær og træ. Smagen er stor med helt ren og elegant frugt. Krydderierne giver en god kompleksitet til vinen. En fremragende vin til intense kødretter og gamle oste.

En ganske lille parcel i Castiglione Falletto, som er beplantet med Nebbiolo. Vinen herfra er en helt klassisk Barolo. Vinen ligger lang tid med skallerne for at udtrække intensitet. Efterfølgende lagres vinen i 4 – 5 år på store egetræsfade. En vin der i de bedste årgange får meget flotte anmeldelser.

Cavallotto

I mere end fem generationer har familien Cavallotto dyrket druer i Bricco Boschis' bakker i udkanten af Castiglione Falletto i hjertet af Barolo regionen. Som nogle af de første i 1948 begyndte brødrene Olivio og Gildo at dedikerer sig udelukkende med vindyrkning og salg af vinen. Som dengang laves vinene idag kun på egne druer fra 25 ha. spredt på 23 individuelle parceller.