God vin til simremad / Otto Suenson anbefaler vinen til maden
Simremad er gastronomiens måske hyggeligste genre. Det er gode råvarer, sæsonbetonede råvarer, som får lov at til at reducere sig helt ned til en intens og velsmagende smagssymfoni. Det bliver til en intens, og umamifyldt anretning, som det kræver sin vin at ledsage. Her må vine som betragter sig selv om ”elegante” eller ”yndefulde” vige, for her handler det om saft og kraft. For hvis vinens smagsintensitet ikke matcher din ret, så forsvinder den fuldstændigt.
Så skal du have gang i stegesoen eller i den store suppegryde? Så har vi fundet nogle kanonslag frem, som snildt kan følge med, når der kommer smæk på smagen.
- kr. 425,00
- Cabernet Sauvignon Sonoma County
Der er tilføjet supplerende druesorter med millimeter præcision.
Special pris kr. 170,00 Normalpris kr. 310,00 - Cotes du Rhone Rouge La Dame Rousse
Top Rhônevin fra én af de bedste producenter i Châteuneuf-du-Pape. Flot rød i glasset med en frugtdomineret duft af brombær og violer i baggrunden.
kr. 155,00 - kr. 119,00