2019 Cabernet Sauvignon Sonoma County

Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 170,00 Normalpris kr. 310,00

En rødvin hvor winemaker Rebecca Valls med millimeter præcision har tilføjet supplerende druesorter, som en Michelin kok tilsmager sin mad. For gør 1% Zinfandel virkelig så stor en forskel for det færdige produkt? Hvis man spørger Simi Winery, så er det altafgørende!

Druesammensætningen er så omfattende, at vores druesortfunktion her på varekortet, slet ikke havde plads til det hele. Så derfor får du den her i sin fulde længde: 81% Cabernet Sauvignon, 8% Merlot, 3% Malbec, 3% Petite Sirah, 2% Petit Verdot, 2% Carignane, 1% Zinfadel og 1% af det som Simi Winery selv kalder 'andre druesorter', men vi fristes til at kalde det 'den hemmelige ingrediens'.

Målet med de mange supplerende druesorter er at skrue op for alt det, som deres Cabernet Sauvignon vin allerede besidder: Frugt, krydderier og power. Og vi skal da lige love for, at det er lykkedes.

Glasset åbner med en syngende tone af modne, mørke blommer, sorte kirsebær fra toppen af sæsonen og sødlig, nærmest krydret, tone af ristet egetræsfad. I smagen finder vi også saftige, mørke bær, friskplukkede violer, en mørk og bitter tone af chokolade og kakao som afsluttes i et skønt tanninbid. Det er muskuløst og charmerende på en og samme tid.

Simi Winery

Simi Winery har med alle odds imod sig kæmpet sig til tops i det Californiske vin-hierarki. 
I en tid hvor kvinder hørte til i hjemmet og i køkkenet, og slet ikke på arbejdsmarkedet, da var de ledet af en kvinde. Og I en tid hvor spiritus pludselig blev ulovligt i USA, fandt de måder at overleve på. Nød lærte den blot 18-årige Isabelle Simi at spinde krise om til guld, og vingården er i dag et inspirerende testamente til hendes jernvilje og ukuelige arbejdsomhed.

I dag er Simi Winery stadigvæk ledet af Lisa Evich, som fører gården videre i Isabelle Simis ånd. De laver vin i Californien, og trækker flittigt på inspiration fra Europa, for at forbinde det bedste fra to verdener.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.