2020 Cabernet Merlot

Victoria
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 628920
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 149,00

Soumah er kendt for at søge mod europæiske kyster, når de skal finde inspiration til deres vine. Og i denne sammenhæng har de kigget mod Bordeaux og blandet de to franske sværvægts-druesorter: Cabernet Sauvignon og Merlot. Sammen balancerer de to druer frugt og struktur mesterligt, og i Yarra Valleys kølige klima trives de begge fortrinligt.

I denne fortolkning fra Soumah har de hentet druer dels fra egne marker og dels fra særligt udvalgte parceller hos samarbejdspartnere i Yarra Valley. Vinen har en vidunderlig, moden smag af solbær, som løftes ud af glasset på skuldrene af supplerende noter fra mørke blommer, pibetobak, et strejf af læder, cedertræ og en forsigtig, jernet, mineralsk fornemmelse. Merlot-druen bløder mesterligt op for Cabernet Sauvignonens hårdføre struktur, og som en hilsen fra Yarra Valleys terroir slutter vinen i en blød og velsmagende finish. En vin, der vil gå mageløst til en ægte grillaften à la Down Under, hvor store bøffer og kraftig sauce hører sig til.

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.