2020 Gevrey-Chambertin

Frankrig Bourgogne Gevrey-Chambertin
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 573520
Udsolgt
kr. 599,00

Rig, men medgørlig, tekstur og dybe, komplekse smage. Remoissenet forstår at producere en fantastisk Gevrey-Chambertin.

Druerne er høstet fra 12 forskellige af Remoissenets egne markparceller. Der er her tale om en perlerække at vejplejede vinmarker, som blandt andet tæller 'Aux Etelois' og 'Champs Chenys' som er naboer til den berømte Grand Cru-mark, Charmes-Chambertin. 

Druerne håndplukkes og i kælderen er det winemaker Claudie Jobard som sikrer at druernes enorme potentiale bliver realiseret i flaskerne. Det gør han ved at gære på druernes egen gærkultur, i åbne kar. Denne proces sikrer at det hele vejen er naturen og terroiret som styrer smagene, og at så få fremmedlegemer får lov at påvirke udtrykket. Vinen lagres efterfølgende på franske egetræsfade hvoraf 30% er nye.

En Gevrey-Chambertin som lever op til kommunens velfortjente renomme, hvor den dybe smag, tenderende til grovkornede tekstur og animalske islæt giver en Bourgogne i den mere håndfaste ende. Her er toner af slebet træ, tørrede blomster, vilde bær og en jordet fornemmelse af svampe og underskov. Terroiret taler så tydeligt til dig igennem denne vin, og det er en fornøjelse at lytte med.

Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.