2020 Gevrey-Chambertin

Bourgogne Gevrey-Chambertin
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 573520
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 599,00

Rig, men medgørlig, tekstur og dybe, komplekse smage. Remoissenet forstår at producere en fantastisk Gevrey-Chambertin.

Druerne er høstet fra 12 forskellige af Remoissenets egne markparceller. Der er her tale om en perlerække at vejplejede vinmarker, som blandt andet tæller 'Aux Etelois' og 'Champs Chenys' som er naboer til den berømte Grand Cru-mark, Charmes-Chambertin. 

Druerne håndplukkes og i kælderen er det winemaker Claudie Jobard som sikrer at druernes enorme potentiale bliver realiseret i flaskerne. Det gør han ved at gære på druernes egen gærkultur, i åbne kar. Denne proces sikrer at det hele vejen er naturen og terroiret som styrer smagene, og at så få fremmedlegemer får lov at påvirke udtrykket. Vinen lagres efterfølgende på franske egetræsfade hvoraf 30% er nye.

En Gevrey-Chambertin som lever op til kommunens velfortjente renomme, hvor den dybe smag, tenderende til grovkornede tekstur og animalske islæt giver en Bourgogne i den mere håndfaste ende. Her er toner af slebet træ, tørrede blomster, vilde bær og en jordet fornemmelse af svampe og underskov. Terroiret taler så tydeligt til dig igennem denne vin, og det er en fornøjelse at lytte med.

Remoissenet Père & Fils

Maison Remoissenet Père et Fils er et velrenommeret og traditionsrigt Bourgogne-vinhus beliggende i Beaune, der producerer klassiske og egnstypiske vine af meget høj kvalitet.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.