2020 Chambolle-Musigny 1. Cru Les Charmes

Bourgogne Chambolle-Musigny
Rødvin - 75,00 cl. - 13,80% vol. - Varenummer: 571720
Udsolgt
kr. 1.299,00

Les Charmes er Chambolle-Musignys største, og nok også den mest berømte, af kommunens Premier Cru-marker. Jordbunden er alluviale jordtyper, som igennem mange år langtsomt er blevet aflejret af den nærliggende flod. Den alluviale jord er meget ufrugtbar, hvilket er perfekt til vinstokke. Det betyder at de er nødt til at gro lange rødder, for at nå ned igennem de mange jordlag, og få nærring op. Og hernede, dybt i den burgundiske jord, der gemmer der sig den næring, der gør Chambolle-Musignys vine unikke.

Les Charmes marken leverer Chambole-Musigny vin i særklasse. Her er det elegante, det finessefyldte og det florale trukket helt frem i forgrunden, og Remoissenets version er ingen undtagelse.

Den er åben, ekspressiv og har et sjovt twist af noget krydret og pebret over sig. Det giver lidt rygrad til den ellers meget skrøbelige vinstil Chambolle-Musigny er kendt for, og det klæder vinen. Det gør det muligt at servere den til en lidt bredere pallet af retter, og giver en spændende dybde til vinen.

Remoissenet Père & Fils

Maison Remoissenet Père et Fils er et velrenommeret og traditionsrigt Bourgogne-vinhus beliggende i Beaune, der producerer klassiske og egnstypiske vine af meget høj kvalitet.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.