Sauvignon Blanc

Frankrig Loire Loire
Hvidvin - Varenummer: 40823
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 175,00

Régis og Sylvain viser med denne cuvée, hvordan deres dogmefrie tilgang til vin tillader dem at producere en eventyrlig vin som denne. For stokkene står i det vestlige Loire, i Pays Nantes mellem de to floder Sèvre og Maine, og her er det normalt druesorten Melon de Bourgogne, som hersker. Men Régis og Sylvain har fundet frem til nogle parceller beplantet med Sauvignon Blanc, og måden, den druesort udtrykker sig netop her, var for spændende og velsmagende til at ignorere.

Her opnår Sauvignon Blanc-druen en mærkbar mineralitet, som spiller fantastisk sammen med den aromatiske frugtprofil, den altid udtrykker sig med. Her er stikkelsbær, limeskal, hyldeblomst, tomatstilk og sitrende syre. Det bør serveres ordentligt afkølet og nydes til den slags skaldyrsserveringer, hvor man gerne lige klemmer en citron ud over, inden man går ombord. Vi kan f.eks. anbefale grillede rejer med aioli.

Vinen er lavet på druer fra 3 år gamle vinstokke, har koldmacereret i 12 timer og har ligget 4 måneder sur lie.

Regis et Sylvain

Régis og Sylvain er to fætre på en mission om at erobre vinverdenen med en nytænkende måde at være vinproducent på. De er ikke bundet af et geografisk sted, men af dogmer omkring, hvordan deres vin skal være.

De toi fætre vil producere vine, der smager godt, som smager af det sted, de stammer fra og - vigtigst af alt - som er til at betale. Derfor arbejder de sammen med vinbønder på tværs af Frankrig, som leverer druer til dem, som de sørger for lever op til deres strenge kvalitetskrav. Denne tilgang tillader dem at have en alsidig og spændende portefølje af vine, som er skabt til det brede marked af vinelskere og livsnydere, som tørster efter god vin til priser, der er til at betale.

Væk er al snobberiet, og tilbage står Régis og Sylvains vine, der er sat i verden for at skabe solide vinoplevelser i øjenhøjde med forbrugerne. Så står der Régis et Sylvain på etiketten, så kan du som forbruger altid regne med, at vinen i flasken leverer, uanset om der står Bourgogne, Muscadet eller Sauvignon Blanc på etiketten.