2021 Bourgogne Rouge

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 41221
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 215,00

En saftig, blød og gastronomisk rød Bourgogne fra det geniale makkerpar Régis og Sylvain. De har fundet frem til nogle henrivende parceller nordvest for Mâcon, tæt ved La Roche-Vineuse. Her har de fundet en stejl, sydvendt skråning, hvor jordbunden er rig på vulkansk jord. Det er perfekte forudsætninger for at dyrke solide Pinot Noir druer, og flasken oser af burgundisk charme.

Vinen smager og dufter af røde, saftige bær har en drilsk og levende syre, der ledsages af en svag fornemmelse af efterårsskov, en jernmineralitet og et strejf af krydderier.

Selv kalder Régis og Sylvain det en oplagt ledsager til den burgundiske klassiker, Coq au Vin, men generelt er lettere simreretter virkelig noget, der får denne rødvin til at stråle. Men som det nu engang er med Pinot Noir fra Bourgogne, behøver den ikke ret meget andet end godt selskab, for at flasken opnår åbningsberettigelse.

Régis et Sylvains Bourgogne Rouge har lagret 10 måneder i 228 liters franske egetræsfade, hvoraf 60% har været nye fade

Regis et Sylvain

Régis og Sylvain er to fætre på en mission om at erobre vinverdenen med en nytænkende måde at være vinproducent på. De er ikke bundet af et geografisk sted, men af dogmer omkring, hvordan deres vin skal være.

De toi fætre vil producere vine, der smager godt, som smager af det sted, de stammer fra og - vigtigst af alt - som er til at betale. Derfor arbejder de sammen med vinbønder på tværs af Frankrig, som leverer druer til dem, som de sørger for lever op til deres strenge kvalitetskrav. Denne tilgang tillader dem at have en alsidig og spændende portefølje af vine, som er skabt til det brede marked af vinelskere og livsnydere, som tørster efter god vin til priser, der er til at betale.

Væk er al snobberiet, og tilbage står Régis og Sylvains vine, der er sat i verden for at skabe solide vinoplevelser i øjenhøjde med forbrugerne. Så står der Régis et Sylvain på etiketten, så kan du som forbruger altid regne med, at vinen i flasken leverer, uanset om der står Bourgogne, Muscadet eller Sauvignon Blanc på etiketten.