2021 Chardonnay Reserve Trocken

Tyskland Pfalz Pfalz
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 50001459
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 159,00

Intens, karakterfuld og frugtfyldt Chardonnay. Mellemfyldig stil og med komplet balance mellem frugt, mineralitet og let-krydret fad. Komplekse aromaer sniger sig op af glasset, med noter af fersken, hvide abrikoser, Williams Pære og tørrede liljer, ledsaget af gule æbler, friske hasselnødder og nybagt brød. Diskrete toner af vaniljerøg flyver blidt i baggrunden og kærtegner blot den spil-levende frugt. I munden opleves vinen saftspændt, syredreven og diskret cremet i sin karakter, med en tillokkende mineralitet der pibler i gummerne. Pæreessens, gule æbler og solmodne grapefrugter, omkranset af honningmelon, vaniljefløde, knuste sten og friske mandelkerner. En lang, spændstig og intensiv finale, i denne sublime Chardonnay fra det sydlige Pfalz! 

Vinen er sammensat af 100% Chardonnay, som håndhøstes fra de solbeskinnede vinskråninger i det sydlige Pfalz. Biodynamisk certificeret, med spontangæring og efterfølgende lagring på delvist nye egetræsfade i 6 mdr. 

Stefan Bietighöfer

Den biodynamiske vinproducent Stefan Bietighöfer er navnet på alles læber i Tyskland lige nu! Og interessen har spredt sig med raketfart internationalt.