2021 Pernand-Vergelesses Les Vergelesses Rouge

Frankrig Bourgogne Pernand-Vergelesses
Rødvin - 75,00 cl. - Varenummer: 572921
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 449,00
Remoissenet bliver bare bedre og bedre for hver årgang, de producerer. Claudie Jobard står her i spidsen for vinificeringen i kælderen. Hun har stort fokus på at hver enkelt cuvee, der produceres får den perfekte mængde fadlagring til at skabe dybde og kompleksitet, uden at fadet overtager den rene frugtighed. Pernand-Vergelesses-kommunen ligger lige ved grænsen mellem Cote de Nuits og Cote de Beaune. Her får du en vin med lækker mørkerød frugt, god saftighed, samt en elegant tannin-struktur, som gør den velegnet til klassiske franske med specialiteter med and og kanin.

Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.