2020 Ribera del Duero Valle de Nabal

Spanien Castilla y León Ribera del Duero
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 389520
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 129,00

Hvad gør Bodegas Nabals vine så enestående? Der er flere årsager til, men én af de vigtigste faktorer er vingårdens placering i det allernordligste Ribera del Duero, hvor jordbunden er sandholdig, og hvor klimaet er mildere end i resten af distriktet. Det gør det muligt for Bodegas Nabal at producere vine, der er mere raffinerede, silkeagtige og elegante end hvad man normalt ser i Ribera del Duero. En stilart, huset er stolt af at repræsentere, og som bliver mesterligt introduceret i denne cuvée.

Du finder både de klassiske noter af kirsebær, krydderier og sød vanilje, men det leveres på en skarpsindigt struktureret facon, hvor finkornede tanniner og behageligt integreret syre agerer som rygrad og tovholder på vinens modne frugt. Det er ganske enkelt spændende at drikke.

Gæringen har foregået på ståltanke ved hjælp af de naturlige gærceller for at bevare særpræg og personlighed. Vinen har lagret i 9-10 måneder i 100% nye egetræsfade, hvor 60% har været amerikanske og 40% har været franske.



Nabal Bodegas & Viñedos

<p>I den spektakulære og højtbeliggende vinregion Ribera del Duero omkring to timers bilkørsel fra Madrid midt på den midt-nordspanske højslette finder vi vinhuset Bodegas Nabal, der tro mod områdets klassiske traditioner laver kraftfulde og intense rødvine lavet primært på den lokale drue Tempranillo.</p>