2019 Pinot Noir

New Zealand Marlborough Marlborough
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 633119
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 119,00

En funklende frisk og elegant Pinot Noir med stor åbenhed i duften. Her er masser af noter af modne jordbær, sorte kirsebær og et lille krydret element i baggrunden. Den rene og typiske Pinot smag styres flot rundt i munden af den fine frugtsyre og de modne tanniner. Igen er der noter af sorte bær og saftige jordbær.

Pinot Noir frugten til denne vin kommer primært fra Mission Estates egen vinmark i Awatere Valley i Marlborough. Her er god veldrænet jordbund med ler og løss holdig jord. Druerne er plukket ved fuld modenhed i midten af april måned. Frugten fra de forskellige parceller knuses ved ankomsten til vineriet og ligger derefter koldt i 3 dage for at trække farve og ekstraktion fra skallerne. Herefter gæres vinen ved kontrolleret temperatur, for at få den ønskede balance. Vinen lagres på neutrale tanke inden aftapning på vingården. Ønsket fra Mission Estate er at producere en Pinot Noir med fokus på frugt og saftighed.

Mission Estate Winery

Mission Estate Winery er navnet på New Zealands ældste vineri beliggende i vinregionen Hawke’s Bay, nærmere bestemt kystbyen Napier, der har opnået stor popularitet for sine klassiske og indbydende rød-og hvidvine.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.