Mission Estate Winery

Mission Estate Winery er navnet på New Zealands ældste vineri beliggende i vinregionen Hawke’s Bay, nærmere bestemt kystbyen Napier, der har opnået stor popularitet for sine klassiske og indbydende rød-og hvidvine.pr. side
Vis som Grid Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

2 varer

Faldende orden

Et lykkeligt og frugtbart møde mellem den gamle og nye verden.

Sådan kunne man meget passende beskrive baggrunden for Mission Estate Winery.

New Zealands ældste vineri blev nemlig grundlagt, da udsendte franske missionærer i 1851 plantede de første vinstokke i de nye og naturskønne omgivelser i Hawke’s Bay.

I dag – mere end 170 år senere – har Mission Estate udviklet sig til et vineri i absolut topklasse med alle til rådighed stående moderne midler, der har stort fokus på bæredygtighed i alle processer fra vinmarken til vinflasken.

Samtidig nyder man godt af det - til vinproduktion - ekstremt velegnede kystklima med varme dage og kølige nætter i de to vinmarker i Hawke’s Bay og Marlborough, hvor der dyrkes en blanding af Chardonnay, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Semillon, Cabernet Franc, Pinot Noir, Pinot Gris og Sauvignon Blanc.

Det resulterer i en række klassiske og indbydende vine, som har begejstret både internationale vinelskere og fremtrædende anmeldere som James Suckling, der bl.a. gav den Bordeaux-inspirerede rødvin Jewelstone Antoine 93 point.

Men der er også flere andre spændende muligheder i vores sortiment for alle, der har lyst til at opleve, hvordan det smager, når klassisk fransk vintradition kombineres med en anderledes og spændende verdensdel.