2018 Silhouette Chardonnay

Napa Valley Napa Valley
Hvidvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 472718
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 699,00

Dyb gylden i farven med en stor og intens duft. Her er noter af frisk citrus, knustkalket mineralitet og en underliggende ristet fadnote. Smagen er fyldig, men balanceret af en god frisk frugtsyre. Det vælter frem med friske grønne smagsnoter, som følges op af mere moden tropisk frugt. Fadet bliver liggende som et supplement til frugten. En stor vin, som vil komplementere store fiskeretter eller modne oste.

Den bedste Chardonnay fra det ikoniske Merryvale Estate i Napa Valley. Denne er sammensat af Chardonnay druer fra de bedste marker i Caneros i det sydlige Napa Valley. 90% fra Stanly Ranch og de sidste 10% fra Hyde Vineyard. Der udvælges til denne vin kun de bedste druer, fra de ældste og bedste parceller på de to vinmarker. Druerne håndplukkes og kun de bedste klaser går videre til vineriet. Vinen gæres ved lav kontrolleret temperatur, og der foretages fuld malolaktisk gæring på vinen. Inden aftapning i den smukke flaske lagres vinen i 18 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 60% er nye. En af kendetegnene ved denne vin er den store frugtkoncentration, hvor fadet kun ligger som en underliggende smagsnote. 

Merryvale Vineyards

Merryvale Vineyard er et familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende i byen St. Helena i Napa Valley, der har specialiseret sig i produktionen af rige, velafstemte og meget karakterfulde rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.