2020 Clos-Vougeot Grand Cru

Frankrig Bourgogne Vougeot
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 126120
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.649,00

Intens og meget givende Grand Cru rødvin. Her er masser af mørk moden frugt i duften, med en god underliggende krydret tone fra fadet. Smagen er fyldig med dybde og kompleksitet i lange baner. Her er modne jordbær, brombær og en anelse krydderi fra fadagringen. Herlig saftighed og stor renhed i eftersmagen.

Clos de Vougeot marken er ikonisk i Bourgogne, den blev indrammet af et lille stengærde af områdets munke, for 500 år siden. Allerede dengang vidste man, at terroiret her var af helt særlig karakter. Siden 1937 har marken haft officiel titel som Grand Cru, men vinelskere har igennem flere hundrede år elsket at drikke Clos de Vougeot-vin.

En sjælden vin der indeholder både dybde, kompleksitet og historiens vingesus.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.