2021 California Cabernet Sauvignon

Californien Californien Californien
Rødvin - Varenummer: 300921
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 119,00

Kraftigt, fyldigt og frugtigt. Hvis du foretrækker vin, som smager af noget, så er det her lige den helt rigtige vin for dig. For her er der knald på. Vi finder både brombær, solbær, kirsebær, et krydret strejf af nelliker og en salt fornemmelse af sorte oliven. Det eksploderer i munden som et kanonslag af velsmag, og efterlader dig med et smil på læben.

Det er en oplagt flaske at åbne, når du får besøg af gode venner, når du har fået fingrene i nogle ekstra møre bøffer, eller når en i selskabet pludselig udbryder ”nu trænger vi til et godt glas vin!”. Så gør det let for dig selv at kunne servere god vin, når behovet byder sig. Med Cabernet Sauvignon fra Locatour får du en god og kraftig rødvin, som indeholder alt det du forventer af den genre, og så lidt ekstra. 

Locatour Wines

Locatour wines er en familiedrevet vinhård, som siden 1924 har dyrket skråningerne i Californien. Ved at praktisere en bæredygtig og skånsom tilgang til markerne, giver naturen dem en klækkelig belønning, som er velsmagende og saftige druer, som de så forvandler til mageløs vin.